Valbæk Brørup Arkitekter
07_JFShowroom.jpg

J.LINDEBERG SHOWROOM CPH

 
VBA_J.LSHOWROOM_1.jpg

J.LINDEBERG SHOWROOM

The office and showroom for the swedish fashionbrand J.Lindeberg in the center of Copenhagen

Location: Vimmelskaftet, Copenhagen K. Denmark

Year of construction: 2006

Size: 300 square meter

Photos: Mikkel Strange

The showroom is built in a former warehouse in a backyard to the main pedestrian street the center of Copenhagen, Vimmelskaftet. The interior design forms the basis for J.Lindeberg's changing collections, employees and customers.

Translucent glass walls with integrated sandblasted iron suspensions complement the weight of the existing steel columns. The transparent open space is thus preserved, at the same time as the division between collections, meeting rooms, offices and lounge has been created. The sales tables are in black MDF with a frame in the same sandblasted iron as the suspensions. Danish classic furniture in unconventional colors is chosen for the lounge and meeting room to create contrast.

Plan_01-01.png
benstøtte 1-20-01-01.png