Folke Bernadottes Alle 25, DK-2100 KBH Ø, +45 30 11 99 00
P R O J E K T E R   
NYHEDER
PROFIL
KONTAKT
V I M M E L S K A F T E T  4 1 C
BOLIG OG FOTOSTUDIE VIMMELSKAFTET, CPH

På et loft i en ejendom i hjertet af København K, har vi tegnet et kombineret studio og bolig til en fotograf.

Loftet er indrettet med studio i den ene ende og boligen i den anden med fælles Køkken og spise/mødebord.

Vi har bibeholdt det store åbne lyse rum og indlagt ovenlys på hele etagen, samt langsgående kig fra studioet helt ned igennem soveveærelset og ud på de nye altaner, som vi har tegnet til hele ejendommen.

Vi har søgt at bibeholde den rå lofts atmosfære og arbejdet med en linie, der er inspireret af fotostudiets udstyr. De nye markante glasdøre og trappen til den nye tagterasse er således rigt detaljeret i sort olieret stål, der også komplimenterer de hvide stålsøjler og gulve.

I den private afdeling er det gamle rå beton gulv bevaret, og slebet op så store og små sten fremstår klart i betonen.

Vi har tegnet et 4 meter langt funktionelt arbejdsbord i sorte krydfinerplader med indbygget skuffe til it udstyr, så arbejdsflade fresmtår helt fri for rod og kabler. Reolerne, der er designet til lokalet er i hvidmalede OSB plader. Bagsiden fungerer som udstillingsplads for igangværende projekter.

Trappen til den store tagterrasse i sortolieret stål, står frit placeret i lokalet. Trappetårnet er udført helt i glas med karme i mahogni, ligesom værn og gulv på terrassen. Alt træ vil med tiden blive gråt.

fotostudiet



mødelokale og spisebord



reolen er tegnet til lokalet og bøgerne



glasvægge i sort olieret stål



køkken



sort industriel belysning



bagsiden af reolen fungerer som udstillingsvæg for igangværende projekter



det sortolierede stål er et gennemgående design element i studiet



stue med oprindeligt betongulv bevaret og pudset op



soveværelse med kig til de nye altaner



sort olieret stål på altanernes værn



stue



kig på langs i studiet



langt arbejdsbord i sorte møbelplader med integreret opbevaring til kabling



badeværelse med ølandsfliser



og ovenlys



trappen til tagterrassen



trappeopgangen og byens gavle i overenstemmende formsprog



glas i trappeopgangens tag skaber kig til himlen og dagslys nedeunder



værn i forskellige højder styrer kiggene til omgivelserne på tagterrassen


Copyright © 2014 Valbæk Brørup Arkitekter