Folke Bernadottes Alle 25, DK-2100 KBH Ø, +45 30 11 99 00
P R O J E K T E R >>
NYHEDER
PROFIL
KONTAKT
B O M B A K K E N   5 9 
Villaen i Skævinge ligger på en skrånende grund ned til et stort vest vendt naturareal. Huset er tegnet til et ægtepar og deres søn. Det er grunden som huset skærer sig ind i og udsigten ned mod fælledet, der er udgangspunktet for designet af villaen.

Opholdsrummene er placeret i 4 forskudte planer med forskellige kig til naturen. Fra spisestuen og køkkenet er der således udsigt til træernes kroner, i den lavereliggende pejsestue er der udsigt ind i mellem skovens stammer, og nederst, i niveau med terrænet, er villaens spa områ de placeret. De private værelser er placeret mod villavejen mod øst, hvorfra man også entrerer huset.

Huset er fuldmuret i en mørk Petersen tegl og tagbeklædningen er af eternit


villaen set fra haven



køkken



spisestue med kig ind til trækronerne



gangen er her udvidet til en arbejdsnische ved siden af kaminen



opholdsstue med store vinduer til skovens bund


opholdsstuen med lavt siddende vindue mod syd


trappe ned til opholdsstuen

mørk tegl og mørke vinduer

Copyright © 2014 Valbæk Brørup Arkitekter